teomanomad

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

život je zvláštny

život je zvláštny.
Prečo? Na zemi žijú rôzne tvory.Ženy a muži.Vo svojom vlastnom vnútri majú vytvorené svety, ktoré sa pokúšajú počas celého materiálneho jestvovania prejaviť navonok,alebo ich v sebe ukryť.Tieto tvory si vytvárajú pocity, či už kladné alebo negatívne ku sebe samým,alebo ku druhým. Nazývajú ich láskou, utrpením, pokorou, egoizmom a pod. Tieto pocity, ktoré si sami vytvárajú ovplyvňujú ich každodenný život a teda aj spôsob, akým ho prežívajú.Snažia sa hľadať kompromis medzi svojim okolím a vlastným JA. To do akej miery sa im to darí je odrazom v ich vlastných pocitoch.Sila pocitov je tak veľká, že dokáže ovplyvňovať materiálny svet (MS). Rovnako tak, je tento (MS) hlboko ovplyvňujúci samotných tvorov. Ak dokážu tieto tvory prijať, že ich vlastné pocity sú v skutočnosti ich vlastným prežívaním a ich prežívanie vytvára ich pocity, dokážu pochopiť jednoduchosť bytia.

   Aj ja som tvor ako každý iný, a dokážem si vytvárať rôzne spektrá z tých najrozmanitejších pocitov, ale už ma ten neustály kolobeh unavuje. Som unavený z ilúzií, denných môr a premeškaných či nedosiahnutých príležitostí. Teraz som sa rozhodol oddychovať , pozerať a žiť svoj život posledný krát.

   PRajem Vám Veľa šťastia


JA | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    zivot je sanca
    publikované: 17.04.2007 20:11:05 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. posledný krát???
    prečo posledný krát??? Máš taký pocit...tak sa ho zbav...ja "rozdumavec dumavý" si myslím, že sme "tu" na výlete ...ak niečo nestihneme..vráti nás to späť...
    publikované: 17.04.2007 20:40:51 | autor: vikina (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. vikina
    posledný krat,lebo nema vyznam opakovat stale to iste a hladat v nom tie iste odpovede :))
    publikované: 18.04.2007 08:46:24 | autor: tomasfarkas (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014